Translate

2014-10-06

Kesää kuvina

Alkukesän vietimme odottavin mutta rauhallisin tunnelmin. Minulla oli sellainen käsitys, että katetrointiajat pitivät paikkansa paremmin kuin leikkausajat ja odottelin aikaa loppukesälle, joten meillä oli hyvää aikaa ottaa irti kaikki kesästä.
Yksi Pojan lempipuuhista on saippuakuplien puhaltelu. Puhettakin tuli jo melkoisesti ja Poika useimmiten osasi kyllä sanoa, mitä halusi. Kaikkia kirjaimia ei vielä tullut, mutta kun hän tarpeeksi monta kertaa kertoi asiansa, kyllä siitä yleensä lopulta selvän sai.


Teimme päiväretken Ti-Ti Nallen Taloon ja niin Poika kuin Tyttökin olivat innoissaan esiintyvistä nalleista ja talon kaikista erilaisista huoneista, vaikka emme aikaisemmin oikeastaan olleet Ti-Ti Nalleen tutustuneetkaan. Ilma oli vähän sateinen, joten lampaiden syöttäminen jäi lopulta väliin, mutta käytiin niitäkin kurkkaamassa ja Poika yritti niille jutella.

Eräänä iltana teimme eväsretken läheisen järven rannalle ja Poika ei olisi malttanut istua syömään eväitä, kun oli niin innoissaan kivien ja hiekan heittelystä. Ilma oli liian kylmä uimiselle tai edes kahlaamiselle tuolloin, mutta mukavasti aika kului vettä ihmetellessä.


Hiekkalaatikolla leikittiin lähes joka päivä kun vain sää salli.

Keinuminen on myös mukavaa. Poika ei vain itse pääse keinuun, joten välillä hän keinuu myös niin, että on mahallaan laudan päällä ja jalat irti maasta. Hyvin se näyttää niinkin sujuvan.
Pojan pehko oli jo melkoinen, joten sitä päätettiin vähän lyhentää ja mummu ajeli parturikoneella suurimmat pois. Sen jälkeen Pojasta tulikin ihan ison pojan näköinen.Tuntui ihanalta tehdä lasten kanssa ihan normaaleja asioita ja nauttia kesäisistä päivistä. Meille normaalia oli sekin, että pitihän siellä lääkärissäkin kerran käydä ja tuliaisina saatiin antibioottia korvatulehdukseen, joka löytyi sattumalta, vaikka eri asian takia sinne mentiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti