Translate

2014-07-03

Odottamaton viesti

Vielä tuona samana iltana kun olin ystäväni kanssa syömässä sain tekstiviestin lääkäriltä, jonka luona olimme aiemmin päivällä käyneet. Viestissä hän kertoi vain, että oli soittanut kardiologille Helsinkiin ja he olivat olleet samaa mieltä, että jos seuraavassa kontrollissa saturaatio olisi yhtä alhainen pitäisi miettiä seuraavan leikkauksen aikataulua. Loppun hän oli kuitannut nimensä ja "tarvittaessa Pojan omalääkäri".

Minulle tuli todella hyvä mieli viestistä, koska emme olleet sopineet mitään sellaisesta ja tuntui, että lääkäri oli aidosti kiinnostunut Pojan hyvinvoinnista. Pitäisin häntä mielelläni Pojan omalääkärinä.

Seuraavana päivänä vielä onnistuin sähläämään puhelimen kanssa jotain, kun luin viestejä ja soitin vahingossa lääkärille. Katkaisin puhelun nopeasti ja olin juuri lähettämässä viestiä perään, että soitin vahingossa, kun hän jo soittikin takaisin. Pahoittelin ja kerroin, että soitin vahingossa mutta hän ei ollut pahoillaan vaan keskustelimme vielä viitisen minuuttia Pojan asioista ja toivottelimme sitten hyvät päivän jatkot. Tämä oli lääkäri minun makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti