Translate

2014-07-02

Kurkistus naapuriin

Juuri edellisenä yönä ennen kontrollipäivää, Poika alkoi oksentaa. Tytöllä oli alkanut oksennustauti sitä edeltävänä yönä ja se tietysti tarttui myös Poikaan. Sen lisäksi, että harmitti lasten puolesta, että olivat kipeitä, harmitti kovasti myös se, ettei kontrollista vieläkään tulisi mitään.

Soitin heti aamulla lastenpoliklinikalle ja kerroin Pojan olevan kipeä. Kerroin myös kuinka paljon minua harmitti, että kontrollikäynti siirtyisi taas kuukaudella eteenpäin ja hoitajan kanssa tulimme siihen tulokseen, että voisimme tässä välissä käydä lastenlääkärin tarkastuksessa, jotta minun pääni ei aivan poksahtaisi. Ehdotin, että tapaisimme sen lääkärin, joka otti hoitovastuun Pojan marevanista edellisen leikkauksen jälkeen, mutta sain harmikseni kuulla, että hän oli siirtynyt naapurikaupungin sairaalaan. Hetken asiaa pohdittuamme, sovimme kuitenkin niin, että hoitaja ottaisi selvää sopisiko kaikille osapuolille, että kävisimme Pojan kanssa tuolla toisessa kaupungissa tämän kyseisen lääkärin vastaanotolla, meiltä kotoa kun ei hirmu pitkä matka ollut toiseenkaan suuntaan. Hoitaja lupasi selvitellä asiaa ja ottaa yhteyttä alkuviikosta.

Heti maanantaina hoitaja soittikin ja sanoi, että sekä oman sairaalamme lääkäreille, että tälle siirtyneelle lääkärille sopi oikein hyvin, että kävisimme hänen luonaan välitarkastuksessa. Aikakin sattui jo seuraavalle perjantaille, ystävänpäivälle. Olin tyytyväinen ratkaisuun ja sen avulla jaksaisin odottaa seuraavaan kardiologin kontrolliin.

Pojan ja Tytön tauti oli onneksi pikainen ja oksennusvaihe kesti molemmilla vain yhden vuorokauden, joten se ei aiheuttanut enempää harmeja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti